Варченко Леся Михайлівна

Healthy & Happy
HH-105
820,00
Гінеколог вищої категорії

Стаж з 2006 року
Приватна клініка Healthy and Happy на Саксаганського
вул. Саксаганського, 39А

Пріоритетні напрямки:
  • діагностика та лікування ендокринних порушень в гінекології (СПКЯ, гіперандрогенія, дисфункція яєчників та ін.)
  • ведення пацієнток в перименопаузі та менопаузі
  • лікування порушень менструального циклу та безпліддя
  • діагностика та лікування патології шийки матки
  • планування вагітності при ендокринних порушеннях
Освіта та професійний розвиток
Параметри пошуку

Освіта та професійний розвиток

Леся Михайлівна Варченко - високопрофесійний акушер-гінеколог вищої категорії зі стажем роботи з 2006 року. У 2004 році закінчила Національний медичний університет імені акад. О.О. Богомольця. Пройшла інтернатуру за спеціальністю "Акушерство та гінекологія" у 2006 році.
У 2021 році захистила кандидатську дисертацію на тему: "Профілактика порушень репродуктивного здоров'я та відновлення якості життя у жінок з субклінічним гіпотиреозом" та отримала науковий ступінь доктора філософії (PhD). Є автором та співавтором 11 наукових праць.

Постійно вдосконалює свої знання та навички, проходить курси та відвідує семінари. Зокрема, у 2021 році пройшла низку курсів з ендокринної гінекології, менопаузи, аномальних маткових кровотеч, СПКЯ. Має додаткову спеціалізацію з кольпоскопії (2006), гінекологічної ендокринології (2009), ультразвукової діагностики (2013).

Надає повний спектр послуг в сфері акушерства та гінекології: консультації, кольпоскопія, гістероскопія, лікування патології шийки матки, запальних захворювань, порушень менструального циклу, безпліддя, менопаузальних розладів. Має особливий інтерес та глибокі знання в сфері гінекологічної ендокринології.

Параметри пошуку

Працює з: 2006

Спеціальність: Акушер-гінеколог

Досягнення: Лікар вищої категорії