Терещенко Інна Валентинівна

MEDILAND
mediland-112
880,00
Невролог вищої категорії

Стаж з 1985 р.
Медичний центр MEDILAND

Пріоритетні напрямки:
  • діагностика та лікування остеохондрозу, радикуліту, нейропатій та невритів
  • терапія енцефалопатій, дистоній та соматоформних розладів
  • ведення пацієнтів з наслідками травм хребта та головного мозку
  • лікування наслідків інсультів та нейроінфекцій
  • призначення медикаментозного лікування та проведення лікувальних блокад

Працює з: 1985

Спеціальність: Невролог

Де приймає пацієнтів: Медичний центр MEDILAND

Район міста: М Лук'янівська

Район міста: М Політехнічний інститут

Досягнення: Лікар вищої категорії

Освіта та професійний розвиток

Освіта та професійний розвиток

Лікар-невролог вищої категорії, випускниця Донецького медичного інституту за спеціальністю «Лікувальна справа» (1979-1985 рр.). Пройшла інтернатуру за спеціальністю «Неврологія» в Донецькому медичному інституті (1985-1986 рр.).

Регулярно підвищує свою кваліфікацію, проходячи курси в провідних медичних закладах України. Зокрема, у 2020 році пройшла курс «Діагностика та лікування травматичних уражень центральної та периферичної нервової системи» в Донецькому медичному університеті. У 2021 році закінчила курс «Організація та надання паліативної і хоспісної допомоги хворим та членам їх сімей» у Національному університеті охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика (м. Київ). У 2022 році пройшла курс «Цереброваскулярні хвороби. Гострі порушення мозгового кровообігу» в тому ж університеті. У 2023 році закінчила курс «Особливості застосування лікарських засобів при окремих невідкладних станах» у м. Харків.

Є активним членом Української асоціації боротьби з інсультом та Українського товариства інсультної медицини - Фахової школи UkraineNeuroGlobal, що свідчить про її високий професіоналізм та прагнення бути в курсі найсучасніших методів діагностики та лікування неврологічних захворювань.