Гончарук Ірина Вікторівна

Спеціалізований мамологічний центр
SMC-103
1200,00
Онколог-гінеколог вищої категорії

Ірина Вікторівна Гончарук - досвідчений лікар онколог-гінеколог, кандидат медичних наук. Має значний досвід у діагностиці та лікуванні онкогінекологічних захворювань, зокрема раку шийки матки.

Лікар поєднує практичну роботу з науковою діяльністю. У 2010 році захистила кандидатську дисертацію на тему "Рецидиви раку шийки матки: клінічні особливості та молекулярно-біологічні фактори прогнозу". Є автором 56 наукових праць, опублікованих як в Україні, так і за кордоном.

Ірина Вікторівна регулярно бере участь у міжнародних конференціях, семінарах та симпозіумах, виступаючи з науковими доповідями. Вона є дійсним членом провідних професійних асоціацій, що свідчить про її високу кваліфікацію та постійне прагнення до професійного розвитку.
Освіта та професійний розвиток
Параметри пошуку

Освіта та професійний розвиток

Закінчила з відзнакою Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця у 1997 році. Пройшла інтернатуру за спеціальністю "Акушерство і гінекологія" у Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика (1997-1999). У 2005-2009 роках навчалася в аспірантурі за спеціальністю "Онкологія" у Національному інституті раку.

Постійно підвищує кваліфікацію, бере активну участь у міжнародних конференціях та семінарах. Є членом Української спілки онкогінекологів та Української Асоціації кольпоскопії та цервікальної патології.

Параметри пошуку

Працює з: 1997

Спеціальність: Акушер-гінеколог

Досягнення: Лікар вищої категорії

Спеціальність: Онкогінеколог