Бредіхін Сергій Вікторович

Спеціалізований мамологічний центр
SMC-102
1000,00
Лікар-мамолог
Онкохірург вищої категорії
Пластичний хірург

Сергій Вікторович Бредіхін - досвідчений лікар-мамолог, онкохірург та пластичний хірург. Має великий досвід у діагностиці та лікуванні захворювань молочної залози, проведенні онкологічних та пластичних операцій.
Лікар має значний досвід проведення різноманітних операцій, включаючи секторальні резекції молочних залоз, видалення доброякісних новоутворень, операції при гінекомастії, біопсії утворень молочних залоз та лімфатичних вузлів. Також виконує широкий спектр загальнохірургічних втручань та пластичних операцій.
Сергій Вікторович постійно вдосконалює свої навички, бере участь у міжнародних конференціях та майстер-класах з мамології, онкопластичної реконструктивної хірургії та сучасних методів діагностики і лікування онкологічних захворювань.
Освіта та професійний розвиток
Параметри пошуку

Освіта та професійний розвиток

Закінчив Харківський державний медичний університет у 1998 році. Пройшов інтернатуру з хірургії в Харківській академії післядипломної освіти (1998-2000). Має вищу категорію з хірургії (2014) та спеціалізацію з онкохірургії (2017).

Постійно підвищує кваліфікацію, пройшов понад 20 курсів тематичного удосконалення з різних напрямків медицини. Має сертифікати з пластичної хірургії, онкохірургії, УЗД та інших сучасних методик. Бере активну участь у міжнародних конференціях та має досвід наукової діяльності. Автор 8 наукових статей у медичних журналах.

Параметри пошуку

Працює з: 1998

Спеціальність: Мамолог

Спеціальність: Онкохірург

Спеціальність: Пластичний хірург

Досягнення: Лікар вищої категорії