Лисенко Михайло Григорович

R+ Medical Network
Rplus-OF-2
980,00
Офтальмолог вищої категорії
Офтальмолог дитячий

стаж з 1999 р.
Кандидат медичних наук
Клініка R+ Medical Network
вул. В. Касіяна, 2/1
вул. Є. Коновальця, 34-А

Пріоритетні напрямки:
  • діагностика та лікування патології рогівки (дистрофії, кератоконус, новоутворення)
  • лікування патології кришталика, глаукоми, судинних захворювань ока (увеїти)
  • корекція порушень гостроти зору, відновлення зору у дітей
  • лікування вроджених вад та набутих захворювань ока, травматичних ушкоджень
  • мікрохірургічні втручання: факоемульсифікація катаракти, операції при глаукомі, кератопластика
Освіта та професійний розвиток
Параметри пошуку

Освіта та професійний розвиток

Михайло Григорович Лисенко - висококваліфікований лікар-офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент кафедри офтальмології НМУ ім. О.О. Богомольця зі стажем 30 років. У 1999 році закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.

Пройшов спеціалізацію з офтальмології в Інституті післядипломної освіти ім. Шупика. У 2019 році захистив кандидатську дисертацію. Постійно підвищує свою кваліфікацію на курсах тематичного удосконалення в НМАПО ім. Шупика: "Мікрохірургія ока з методами імплантації штучного кришталика" (2004), "Мікрохірургія ока з методами імплантації штучного кришталика та факоемульсифікацією" (2006), "Вітрео-ретинальна хірургія" (2016).

Брав участь у міжнародних курсах та конференціях з діагностики і лікування кератоконусу (Барселона, 2009), крос-лінкінгу колагену рогівки (Париж, 2010).
Є членом Європейського та Американського товариств катарактальних та рефракційних хірургів (ESCRS, ASCRS), Європейського товариства спеціалістів з патології рогівки (EuCornea), Товариства спеціалістів з патології рогівки та передньої поверхні ока (Cornea Society), Товариства офтальмологів України, Київського товариства офтальмологів.

Автор 56 наукових та навчально-методичних праць, зокрема публікацій у виданнях Scopus/Web of Science, закордонних фахових журналах, посібників, методичних рекомендацій, монографії, патентів. Спеціалізується на мікрохірургічних втручаннях, лікуванні складної офтальмологічної патології у дітей та дорослих. Надає допомогу при бойових травмах ока військовослужбовцям ЗСУ.

Параметри пошуку

Працює з: 1999

Спеціальність: Офтальмолог

Спеціальність: Офтальмолог дитячий

Досягнення: Лікар вищої категорії

Досягнення: Кандидат медичних наук